KONTAKTO OSE RAPORTO ANONIMISHT

Ne jemi ketu për tju ndihmuar, për të investiguar dhe për të bërë publik rastet abuzive që ndodhen në hije. Për ç’do padrejtësi ose rast abuziv që ju jeni ne dijeni mund të kontaktoni me ne nepermjet formes së mëposhtme në menyrë anonime. Ne nuk ruajme asnjë të dhenë rreth personit apo njësise që dergon komunikim nëpermjet kësaj forme.

Emri juaj (optional - mund të lihet bosh)

Email ose pike kontakti (optional - mund të lihet bosh)

Titulli

Mesazhi juaj

Dërgoni një dokument:

captcha - CAPTCHA, për të eliminuar spam. Ju lutem shkruajeni kodin me poshtë:

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD