Related Articles

One Comment

  1. 1

    Andi

    Drejtesia eshte problemi me i madh i ketij vendi. Nese sistemi i drejtesise do funksiononte, gjerat do shkonin shume me mire ne Shqiperi. Gjithsesi urime stafit te faqes, eshte nje nisme shume e mire dhe shpresoj te investigoni me shume ne drejtesi. Suksese!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD