Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Anonymous

  Korrupsioni, plaga me e thelle e Shqiperise

  Reply
 2. 2

  Martyn

  Me pelqejne shume artikujt e kesaj faqe. Faqjja e pare qe hap cdo dote eshte investigim.al. Jam nje maturant dhe dua te studioj per gazetari investigative. Me pelqen te jem edhe anetar i shoqates se gazetareve te rinj investigues.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD