Related Articles

One Comment

 1. 1

  xheJ eN Bi

  Nuk dua te justifikoje manjakun Cane per veprimet ,por Elvira ka faj me shume nga Cane se ne video degjohen nga goja e saj fjale sikur te jete orospi .
  Edhe mashkulli me i perdale muk do ta merte guximin ti fliste menjehere te kerkonte mardhenie pa i dhen shkas femra.
  Kur kishte 6 muaj qe e poshteronte ,atehere perse vete ne kafene me te siç tregohet nga nje foto qe ka dale me media ?

  Fajin kryesor e kane gazetaret Artur Çani dhe T . Skuqi qe e poshteruan me shume per kredo gazetareske e politike.
  Gazetar nuk behesh me genjeshtra po me me reportazhe e lajme te sakta .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD