Related Articles

2 Comments

 1. 1

  privacy

  Koleget tuaj nxjerrin me emer, mbiemer e mundesisht dhe me fotografi viktima vrasjesh, perdhunimesh, abuzimesh dhe akoma me keq edhe persona te akuzuar nga policia si autore te mundshem pa u zhvilluar asnje proces gjyqesor. Si prisni qe postieri te kete me shume ndergjeje se mediat?

  Reply
 2. 2

  KLAUS

  Me vjen mire qe media po e merr veten.Shpresojme qe te keni kurajo dhe ta shpetoni kete vend nga kthetrat e mafies politike.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD