Related Articles

2 Comments

 1. 1

  privacy

  Koleget tuaj nxjerrin me emer, mbiemer e mundesisht dhe me fotografi viktima vrasjesh, perdhunimesh, abuzimesh dhe akoma me keq edhe persona te akuzuar nga policia si autore te mundshem pa u zhvilluar asnje proces gjyqesor. Si prisni qe postieri te kete me shume ndergjeje se mediat?

  Reply
 2. 2

  KLAUS

  Me vjen mire qe media po e merr veten.Shpresojme qe te keni kurajo dhe ta shpetoni kete vend nga kthetrat e mafies politike.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This Website is made possible by the support of the American People through the United States Agency for International Development (USAID) in the framework of the Albanian Justice Sector Strengthening Project (JuST). The contents of this Website are the sole responsibility of the Albanian Association of the Journalists for Justice (SHGD) and do not necessarily reflect the views of USAID or the United States Government.
© 2014, All rights are reserved from "Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi" - SHGD