Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Besim

  Si ka mundsi qe ndodhi edhe kto gjona kaq te renda, kush i kontrollon keto klinikat qe po marrin nqaf njerzit. jane bere spitalet si servise makinash, ku njerezit trajtohen si hekurishte.

  Reply
 2. 2

  Katerina

  Artikulli ngre disa pika te mira, por ka nevoje per disa saktesime.

  Se pari, zemra fillon te rrahe brenda javes se 3-te deri ne javen e 4-t te formimit te fetusit, JO ne javen e 12-te.

  Se dyti, faza embrionale perfundon me mbjelljen e embrionit ne uterus qe ne javen e 2-te te zhvillimit tij.

  Se treti, fetusi ne javen e 12-te eshte nje njeri i formuar teresisht. Prej ketij casti e deri ne lindje, foshnja e palindur zhvillohet vetem ne mase dhe funksione, pasi te gjitha organet i ka te krijuara… madje edhe shenjat e gishtave.

  Ju lutem, shikoni disa video online qe e japin zhvillimin e fetusit deri ne javen e 12-te dhe do te keni me shume informacione rreth krijimit te njeriut. Ne ose jemi njerez qe nga casti i ngjizjes ose nuk jemi. Gruaja ose eshte shtatzene me nje njeri te gjalle ne bark, pavaresisht javes se zhvillimit, ose nuk eshte shtatzene. Pastaj, a duhet abortuar apo jo, apo se deri kur, keto jane te gjitha vetem ceshtje rehatie ose parehatie te dikujt me gjendjen e krijuar. Te gjithe ne kemi qene dikur embrione e fetus, e po te na kishin hequr ne diten e pare apo ne javen e pare apo ne javen e 12, nuk do te ishim ketu sot duke shkruar per kete gje.

  Faleminderit!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This Website is made possible by the support of the American People through the United States Agency for International Development (USAID) in the framework of the Albanian Justice Sector Strengthening Project (JuST). The contents of this Website are the sole responsibility of the Albanian Association of the Journalists for Justice (SHGD) and do not necessarily reflect the views of USAID or the United States Government.
© 2014, All rights are reserved from "Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi" - SHGD