Related Articles

One Comment

 1. 1

  student

  Pershendetje !
  e njejta situate vazhdon te jete,studentet jane te shkelur dhe te neperkembur ne ate fakultet qe per te ardhur keq eshte kthyer ne nje vend parkimi per makina luksoze dhe njerez arrogante prapa zyrave.
  studenti nuk i jepet e drejta e provimit,fakulteti eshte kthyer ne nje pazar notash i felliqur.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD