Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Entela

  E Lexova shkrimin. Me kenaqe Telnis, qepju nga mbrapa asaj mashtrueses. Eshte e rrezikshme. Ai burri i SHSSH ne Gjirokaster, mu duk njeri fisnik

  Reply
 2. 2

  Altini

  Kusur mos i lere, se do ti besh nder atyre fakireve qe mashtrohen prej saj. Ajo eshte profesioniste ne mashtrim. Bene kerdine ne emer te jetimeve. Eja ne Tirane, se do te hapesh nje loje te bukur me keto shoqata fantazma, qe po bejne kerdine ne emer te jetimeve.

  Reply
 3. 3

  Iliri

  Te uroj sukese per kurajon dhe mos u terhiq, Kjo kohe ka nevoje per gazetare guximtare.

  Reply
 4. 4

  Petro

  Telnis dhe Endri! Personalisht nuk me njehni, por une ju njoh nepemjet penes. I fort ky shkrim. Keni arritur t’i grisni masken asaj mashtrueses. Bravo!!! Zot ju bekoft!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD