Related Articles

One Comment

 1. 1

  Anonymous

  Pershendetje,
  Meqenese portali “Tirana Ime” , rubrika “raporto” nuk eshte funksionale ne faqen elektronike te Bashkise se Tiranes, po shfrytezoj kete portal per te shprehur shqetesimin tim ne lidhje me dy ceshtje:
  1- Problemi i qenve te rruges. Ne lagjen tone (rruga Haxhi H Dalliu, prane pikes se ambulances se lagjes nr. 4, qarkullojne nje tufe prej 10-12 qensh rruge te cilet jane bere shqetesim i madh per ne si banore dhe vecanerisht per femijet. Te dy femijet e mi jane sulmuar nga qente brenda nje periudhe prej dy javesh, dhe aktualisht jane me demtime te dukshme dhe ne proces kurimi si pasoje e sulmit te qenve rrugace. Ne te njejten kohe , kemi frike te dalim naten ne rast emergjente nga shtepia sepse tek dera e apartamentit flejne qente ne cdo kat te pallatit. Ju lutem, edhe pse qente kane pullen e kontrollit te Bashkise ne vesh, ato jane nje problem i pasuportueshem dhe rrezik evident per te gjithe komunitetin.
  2- Infrastruktura rrugore dhe ndricimi. E gjithe Zona brenda pallateve eshte e shtruar dhe e sisitemuar nder vite, pervec zones rreth pallatit nr.184/9. Eshte per te ardhur keq qe jemi banore te vjeter te kesaj zone, dhe asnjehere nuk eshte vene dore per shtrimin e rruges dhe sistemimin e ambjenteve rreth pallateve ne kete zone. Shtresa eshte me dhe’ dhe asfalti i vene ne menyre private vende-vende eshte i demtuar. Per ndricim nuk behet fjale.Lutemi na beni dhe ne te lumtur me kaq pak , duke justifikuar te pakten taksat qe derdhim ne menyre te vazhdueshme , por fatkeqesisht pa marre sherbimin minimal.
  Me shprese qe keto dy probleme minimale por jetike per komunitetin tone, te merren parasysh nga pushteti lokal , Bashkia e Tiranes
  Ju faleminderit

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD