Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Besim

  Si ka mundsi qe ndodhi edhe kto gjona kaq te renda, kush i kontrollon keto klinikat qe po marrin nqaf njerzit. jane bere spitalet si servise makinash, ku njerezit trajtohen si hekurishte.

  Reply
 2. 2

  Katerina

  Artikulli ngre disa pika te mira, por ka nevoje per disa saktesime.

  Se pari, zemra fillon te rrahe brenda javes se 3-te deri ne javen e 4-t te formimit te fetusit, JO ne javen e 12-te.

  Se dyti, faza embrionale perfundon me mbjelljen e embrionit ne uterus qe ne javen e 2-te te zhvillimit tij.

  Se treti, fetusi ne javen e 12-te eshte nje njeri i formuar teresisht. Prej ketij casti e deri ne lindje, foshnja e palindur zhvillohet vetem ne mase dhe funksione, pasi te gjitha organet i ka te krijuara… madje edhe shenjat e gishtave.

  Ju lutem, shikoni disa video online qe e japin zhvillimin e fetusit deri ne javen e 12-te dhe do te keni me shume informacione rreth krijimit te njeriut. Ne ose jemi njerez qe nga casti i ngjizjes ose nuk jemi. Gruaja ose eshte shtatzene me nje njeri te gjalle ne bark, pavaresisht javes se zhvillimit, ose nuk eshte shtatzene. Pastaj, a duhet abortuar apo jo, apo se deri kur, keto jane te gjitha vetem ceshtje rehatie ose parehatie te dikujt me gjendjen e krijuar. Te gjithe ne kemi qene dikur embrione e fetus, e po te na kishin hequr ne diten e pare apo ne javen e pare apo ne javen e 12, nuk do te ishim ketu sot duke shkruar per kete gje.

  Faleminderit!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD