Related Articles

One Comment

  1. 1

    tuku

    http://www.gazetadita.al/vodhi-2-4-milion-ne-banken-e-kursimeve-denohet-me50-ore-pune-publike/

    ndiqeni kete rastin per gallate, ishte vete banka e kursimeve, perfaqesuar nga kush e di se kush, qe nuk ngriti padi civile dhe penale per vjedhjen.. gjyqi u zgjat dy vjete, per nje vit nuk u mblodhen, dhe perfundoi ne vitin e trete kjo ndodh me pronen e shtetit. e kush nuk e ben 1 vit burg – por ndonjehere denimet e lehta jepen se keta jane koka turku dhe kete e dine prokuroret.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kjo faqe interneti u realizua me mbështetjen e popullit amerikan, përmes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), në kuadër të Programit për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri (JuST). Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi (SHGD) mban përgjegjësi të plotë për brendinë e kësaj faqeje, e cila nuk përfaqëson domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it apo të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
© 2014, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi - SHGD